Tävlingar‎ > ‎

2016

Vår deltävling i Norrlandscupen (deltävling 7 och 8) går av stapeln den 27-28 Aug. Tävlingshelgen består av två likvärdiga deltävlingar (inga kval och final osv.)
Nytt för i år är att vi kör 8 sektioner tre varv. Detta pga av ökat antal deltagare som då kommer att behöva spridas ut över fler sektioner än tidigare år då vi kört 6 sektioner 4 varv.

Entré till tävlingarna är gratis och i vår servering kan du köpa läsk, hamburgare, kaffe och fika.

Som åskådare kommer du nära inpå och kan följa trialåkarna genom hela bansektionen. Åtta olika tävlingsklasser finns representerade: MC A, MC B, MC C, 80A, 80B, 80C och Motion. MC-klasserna körs på större motorcyklar (125-300cc) och 80-klasserna körs med motorcyklar upp till 80cc.
Vi har gjort vårt bästa även detta år för att detta arrangemang även i år ska bli en fullträff för både tävlande och publik, välkomna! 

- vägbeskrivning till vår bana -

Såhär skriver SVEMO om Trial:
"Trial är en unik sport där konsten är att behärska motorcykeln till fullo. Förarens utmaning är att ta sig igenom ett sektionsavsnitt utan att ta stöd med fötterna. Trial är engelska och betyder försök. Trial körs i alla åldrar och av både tjejer och killar i varierad terräng såväl ute som inomhus." 

FÖR TÄVLANDE:
Information för tävlande samt officiell inbjudan finns på undersidan nedan.

Underordnade sidor (1): För tävlande
Ċ
Jonas Aronsson,
24 aug. 2016 01:36
Comments